Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Toiseksi viimeinen kuuri
Viimeviikon keskiviikkona (2.4) aloitin toiseksi viimeisen sytostaatti kuurin. Lääkäri sanoi minulle, että loppua kohden kuurit helpottuvat ja pahoinvointiin riittää miedommat esto lääkkeet.. Toisin oli kuitenkin kohdallani. 

Olo on ollut joka aamu, kuin kosteimman tequila ryyppyreissun jälkeen. Pahoinvoinnin esto lääkkeitä olen napsinut,kuin kurkkupastilleja. Ruokahalua ei ole ollut, joten olen puoli väkisin napsinut vitamiinit ja soseuttanut keittoja, jotta saan ne kurkusta alas. Aamusta söin paahtoleipää ja suolakurkkuja, mikään muu ei vaan yksinkertaisesti maistunut ja jotain oli syötävä.
Tänään on jo toinen aamu, jolloin en ole ottanut sytostaatteja, mutta edelleen aloitin aamun voimakkaammalla pahoinvoinnin esto lääkkeellä ja vatsassa on paha olla..
Yritän keskittää ajatukseni ulos ja samalla raahaan raihnaisen kroppani väkisin pihalle. Ulkona raitis ilma helpottaa oloa ja kun keskittää mietteet pois oksennuksen tunteesta kurkussa, saattaa jopa aidosti saada paremman olon..
Haluan kyllä sanoa sellaiselle henkilölle, joka juuri on aloittamassa kuuria, että ikuisuudelta tuntuva hoitojakso menee valtavan nopeasti ja vaikka välistä on ihan kauhea olo auttaa se mielestäni arvostamaan uudella tapaa sellaisia päiviä, jolloin pahaa oloa ei ole.
Pöhinää pyttyihin ja päivä kerrallaan eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti