Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 27. marraskuuta 2014

Vertaistukea

Hyvillä filliksillä aloitin eilen aamun ja mantrana hoin itselleni, että tästä tulee hyvä päivä.  Päätin vihdoin ottaa yhteyttä ihmiseen, ketä on kokenut myös aivokasvaimen.
Sain hänen yhteystietonsa ystävältäni, heti kun olin sairastunut. En kuitenkaan koskaan tarttunut luuriin. Mietin fiksusti, että en halua aiheuttaa lisää harmia kyseiselle henkilölle. Nyt kun vointini on hyvä, olin vihdoin valmis soittamaan ja vaihtamaan ajatuksia.
Laitoin viestin matkaan ja lähdin polkemaan pyörällä. Keli oli mahtavan happirikas ja kuin tilauksesta aurinko pilkotti pilven takaa. Valo sähköisti koko kropan ja sain ekstra puhtia polkemiseen. Olin jo 14 km matkannut, kun huomasin viestin. Päätin soitella heti kotiin päästyäni.

Kävin paikallisessa luontaistuote kaupassa ja vaihdoin ajatuksia kauppiaan kanssa. Todella upea uusi tuttavuus! Ihanaa tavata niin työlleen omistautunut asiakaspalvelija!  Suomessa on paljon pieniä yrittäjiä, jotka todella tekevät työtä koko sydämellään. Sain ostettua suihkautettavaa d-vitamiinia ja toista ravintolisää. Käynnillä saa aina tarkat ohjeet miten tuotetta tulee käyttää, sitä ei saa internetistä! Käynnistä jäi niin hyvä mieli, että hymyilin koko kotimatkan.
Kotona tartuin puhelimeen ja soitin. Keskustelu oli todella positiivinen, innoittava ja hyvin vapauttava! Harmittelen näin jälkikäteen, miksi en ollut ottanut jo aiemmin yhteyttä! Keneltä muulta voin saada niin hyviä vinkkejä selviytymiseen, kun toiselta selviytyjältä? Etsin itse tietoa oikeasta ruokavaliosta ja keinoista selviytyä. Oma siskoni jaksoi aina tehdä yötä myöten tutkimusta, mistä saa parasta tukihoitoa. Olisin varmasti monella tapaa päässyt tilanteista helpommalla, jos olisi ollut tukena henkilö, joka on jo kokenut samat asiat.
Sovimme tapaamisen Tampereelle ensi viikolle ke 3.12.2014 ( Hämeenkatu) tarkistan vielä tarkemman osoitteen ja kellon ajan. Tapaamme ensin kahdestaan ja menemme sitten yhdessä avoimeen vertaistukiryhmään käymään.
Asun itse 140km päässä Tampereelta, mutta sain järjestettyä kalenterin niin, että pääsen lähtemään. Omalla autolla en uskalla lähteä ajelemaan, mutta menen junalla. Odotan innolla tapaamista on todella mukava päästä treffaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti