Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 13. huhtikuuta 2015

Vapaa

Milloin olet tuntenut itsesi todella vapaaksi? Pääsetkö irtautaumaan työasioista ja arjen huolista iltaisin tai viikonloppuihin? Tarvitsetko kuukauden loman tunteaksi itsesi vapaaksi?
Itsellä työ ei ole aiheuttanut pariin vuoteen huolta, mutta sairaus on. Miten voin ottaa vapautuksen sairaudesta? Onko päässäni kasvainta vai ei?  Olo oli tänään vaan niin mahtava, että tunsin olevani täysin terve ja samalla koin sellaista vapauden tunnetta, että en muista tunteneeni oloani sellaiseksi kuin lapsena. Silloin makasin kesälomalla viltillä kotona takapihallamme. Ikää oli mittarissa sellaiset kahdeksan vuotta ja maailmassani ei ollut huolen häivää.  Lötköttelin vaan pitkin pituuttani ja kiire ei ollut yhtään minnekään. Katsoin turkoosin siniselle taivaalle ja keksin pilvistä erilaisia hahmoja ja eläimiä. Kuuntelin linnunlaulua ja kärpästen pörinää. Samalla saatoin lallatella ääneen itse keksimiäni lauluja.
Tänään sain kiinni siitä samasta vapauden ja huolettomuuden fiiliksestä. Ajelin pyörällä avarien peltojen keskellä ja katselin sinisen taivaan valkoisia pilviä.

Lintu lenteli korkealla pilvissä ja samoin lensivät fiilikseni. Tunsin vaan olevani yhtä vapaa ja elossa kuin se korkealla liitelevä lintu. Olisi tehnyt mieli nauraa ääneen!  Ajattelin pilvien olevan puhekuplia ja täytin sinne positiivisia asioita elämästäni. Kerrankin olen vapaa elämään juuri niin kuin haluan! Aikataulu on joustavampi, kun ikinä aikuisiällä. Voin  aamusta nukkua, urheilla, matkustaa, kirjoittaa, lukea tai olla tekemättä yhtään mitään. Olen todella vapaa elämään!
https://www.youtube.com/watch?v=xA9FemhbDiQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti