Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 20. syyskuuta 2016

Kotilääkäri lehti

Minulla oli elämäni ensimmäinen oikea lehtihaastattelu heinäkuussa. Sain lukea artikkelin ennakkoon ja muokkailinkin hieman tekstiä, kohdissa missä ajatuksemme eivät olleet kohdanneet. Haastattelu päivänä tuli myöskin valokuvaaja napsimaan kuvat. Hieman jännitin millaiset otokset ovat päässet lehteen mukaan, sillä en päässyt kuvia ennakkoon näkemään.
Vihdoin viime viikolla lehti ilmestyi ja huokaisin helpotuksesta. Teksti on taitavasti kirjoitettu ja valokuvaajaa voi kutsua nimellä taiteilija!

Rapsakan syyskelin houkuttelemana polkasin tänään kaupoille ja kerrankin osasin ostaa pienemmän satsin ruokaa. Ostin satulalaukkuuni upean orensseja porkkanoita ja ajattelin yhdistää ne viikonloppuna saamiini omenoihin. Kaivoin laatikosta juiserini ja aloin ideoimaan.
Puristin ensin käsin lasiin sitruunaa, minkä jälkeen aloitin varsinaisen mehustuksen. Paloittelin porkkanasta paloja ja survoin niitä masiinaan. Otin myös kasan omenoita ja lohkoilin reippaan kokoisia paloja pienen huuhtelun jälkeen kuorineen päivineen. Laitoin myös mukaan palasen inkivääriä. Lasiin lorotteli hiljalleen ihana, syksyisen lämpimän oranssin sävyinen juoma.

Hörppäsin varauksellisesti ensimmäisen kulauksen, mutta suhteet olivat makuuni täydelliset! Olin siis saanut muutakin aikaiseksi, kun keittiöön kauhen sotkun. Mahtava energia buusti levisi koko kehoon, tämä juoma menee ehdottomasti aamupala osastolle mukaan!

Syksyn harmaiden aamujen ankeuden karkoittava piristysruisku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti