Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 12. toukokuuta 2014

Valkoinen kotkaOlin viime torstaina reissun päällä ja kävin ammentamassa energiaa ystävistä. Olin ensin aamusta tervehtimässä ystävääni, ketä on saanut neljä kuukautta sitten vauvan. Rauhoituin nipistämään palasen vauva arkea ja ammensin itsellenikin palan onnea matkaan.  

Oma arkeni tuli heti oven takana vastaan vesisateen muodossa ja hyppäsin junaan jatkamaan matkaa.Seuraava pysäkki oli Anun luona. Anu on pitänyt minulle valmennuksia, mistä on ollut valtaisa apu henkiseen jaksamiseeni, juuri oikeanlaista valmennusta tähän elämäntilanteeseen! 
Lisää tietoja Anusta ja valmennuksista sydantaseuraten.blogspot.fi
Kävimme ensimmäisessä valmennuksessa läpi miten minä haluan tulevaisuudessa elää. 

Valmennukset ovat olleet erittäin joustavia ja edellis kerralla keskityimme henkiseen jaksamiseeni.


Sain yhdessä mielikuva harjoituksessa valtaisan voimanpuuskan. Ensin näin pelkät valkoiset siivet ja hetken päästä valkoisen suuren kotkan. Hahmoitimme etukäteen hetkeä lääkärin luona, kun saan tiedot magneettikuvista.
Valtaisa paineentunne vatsassa helpotti ja sain sellaisen olon, että tulee lääkärissä mitä tahansa tietoa, tulen kotkan lailla lentämään niiden ylitse.
Illasta kävin syömässä ja rentoutumassa työkavereideni kanssa. Ruoka oli todella hyvää ja pari juomaa rentoutti mukavasti päivän.


Päivät menivät nopeasti eteenpäin. Viikonloppuna oli vieraita ja vietimme äitienpäivää, sekä juhlimme syntymäpäiviäni.
Synttäreitä juhliessani nauroin itselleni taas kymmenen vuotta lisää aikaa.


Sunnuntai koitti. Pyörin illan kotona, niin kuin pöksyissäni olisi muurahaisia. Keksin kokoajan tekemistä, jotta saisin ajatukset pois lääkärikäynnistä. 

Yöllä heräsin klo 03.00 kissa kertoi tyytyväisyyttään kehräämällä, oli ihan päänsäkin tuonut minun tyynylle. Hyörin ja pyörin sängyssä kolmisen tuntia ja nousin väsyneenä ylös.
Jännitys oli käsinkosketeltavissa ilmassa.
Sisko lähti kanssani Hämeenlinnaan henkiseksi tueksi. Odottelimme odotustilassa ja lääkäri oli 20minuuttia myöhässä. Istuin odottaen ja sisko pyöri ja hyöri ympäri tilaa.
Vihdoin pääsimme lääkärin luokse ja hän vapautti meidät piinasta heti ensimmäisessä lauseessa: Magneettikuvissa ei näy kasvainta!! Seuraava kontrolli kuvaus on kolmen kuukauden päästä!!
Vihdoinkin pääsen toipumaan.
Olen vuorten yli lentävä valkoinen kotka.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti