Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 15. joulukuuta 2014

Satumainen metsätie

Sunnuntaina oli täydellinen lepo päivä. Kävin heti aamupäivästä yksin kävelemässä lenkin ja tunsin kuinka koko keho rauhoittui.

Ihastelin metsän keskellä kulkevalla pienellä tiellä puita, mitkä notkuivat lumesta. Tuntui, että olisin kävellyt keskelle satua. Satumaista tunnelmaa lisäsi vastaan kävelevä metsämies. Tervehdin häntä kohteliaasti ja vaihdoin pari sanaa. Mies kertoi nauttivansa luonnossa liikkumisesta, eikä saalis ollut hänelle tärkeää.  Mietin samaa aina omilla sienestys retkillä.
Toivotin hänelle onnea jälkien löytämiseen ja jatkoin matkaani.

Täydellistä rauhaa, yhtään ei tuuli puhaltanut ilmassa ja oli täysin hiljaista. Hengitellessäni raikasta ilmaa, tunsin kuinka kaikki murheet ja aikataulut ajautuivat pois mielestäni. Samalla alkoi soimaan yksi kuulemani joululaulu mielessäni, laitan sen oheen jos haluatte käydä kuuntelemassa.
https://www.youtube.com/watch?v=rnEqv8WcVq8

Yritän hoitaa tämän joulun odotuksen mahdollisimman rauhassa ja ilman turhaa hötkyilyä. Olen ostellut lahjoja netistä, täydellinen ostospaikka meikäläiselle.
Odotan myös ensi viikonloppua, milloin pääsen treffeille ystävieni kanssa. Parhaat lahjat eivät maksa mitään, ystävien näkeminen on yksi niistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti