Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 19. elokuuta 2014

Magneettikuvaus II


Heinä- ja elokuu ovat olleet yhtä juhlaa. Olemme olleet mökeillä, juhlissa, laivalla ja pitäneet kotonamme juhlia.. En muista, että moniin vuosiin olisimme juhlineet niin paljon! Mielestäni on hienoa, kun ihmiset jaksavat järjestää juhlat merkkipäivien kunniaksi.

Olen ollut naapurissa 50-vuotis juhlissa, kahden hyvän ystävän 40-vuotis juhlissa. Viimeisimmät olivat viime viikonloppuna. Teemana juhlissa oli kahdeksankymmentä luku ja olimme pukeutuneet teeman mukaisesti.


Miehelläni oli vintiltä homeesta putsatut purkkarit jalassa ja minä kreppasin hiukset kiharalle ja panin pinkkiä toppia ylle.
Koko illan bileissä soi teeman mukainen musiikki. Ruoka oli taivaallista ja juomatkaan eivät loppuneet kesken.
Ilta jatkui baarissa, mihin matkasimme karaoke taksilla. Ihailen kyllä kuskia, joka päivästä toiseen jaksaa kuunnella humalassa hoilaavia ihmisiä ja vielä hymy huulilla!!
 Loppu ilta oli tanssia ja laulua! Loistava ilta! Olimme miehen kanssa äitini luona yötä ja nukuinkin yllättävän hyvin, haimme auton ja jatkoimme matkaa kohti kotia.
Minulla oli valtavan hyvä fiilis! Parin tunnin yöunien jälkeenja ihme kyllä, virtaa oli kun pienessä kylässä. Keräsin herukat pensaasta ja kävin vielä 28 kilometrin fillari lenkin heittämässä. 


Seuraavana aamuna heräsinkin sitten ihan totaalisen väsyneenä. En meinannut millään herätä, vaikka kuinka otin vitamiineja ja tehojuomia! Aina en ymmärrä, miten tämä keho oikein toimii..
Rupesin sitten soittelemaan alkuviikosta heti maanantaina syöpäosastolle ja tarkistamaan tämän viikkoista magneettikuvaustani. Hoitaja oli niin syheröisellä käsialalla kirjoittanut päivämäärän, ettei siitä saanut selvää.
Onneksi soitin, sillä olin ymmärtänyt päivän väärin. Kuvaukseni on tulevana torstaina 24.08.2014.  Melkein neljä kuukautta on kulunut edellisestä kuvauksesta ja hieman alkaa jännittämään, miten kuvaus menee.

Tässä kohtaa ajattelee, olenko syönyt kesällä oikein? Olenko juhlinut liikaa? Juhlien jälkeen olen kyllä ollut aina latautunut ihan uudella ja positiivisella energialla!

Elämä on elämistä varten ja jos en nyt elä niin milloin sitten? Yksi asia minkä kerron iltaisin tyttärelleni, on se miten valtavasti rakastan häntä! Siihen on aina hyvä lopettaa päivä.
Huomisesta ei koskaan tiedä, tänään on hyvä päivä elää :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti