Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 17. maaliskuuta 2015

Auringonpaiste ja kevät

Olen huumaantunut auringonpaisteesta ja keväästä! Viikon verran olen nautiskellut mahtavista ulkoiluilmoista ja käynyt lenkeillä. Pyöräni ei ole vielä luotettavassa ajokunnossa, joten ajelen korvikkeella.
Pyöräni ollessa hyvässä kunnossa meno on ollut, kun ajelisi Audilla. Vauhtia riittää ja  maisema vaihtuu, perille pääsee hujauksessa.
Hyppäsin äidiltä saadun "mummopyörän" kyytiin ja fiilis oli, kuin traktoria ajelisi. Äitin antama pyörä on perinteinen kolmivaihteinen pyörä. Olen sillä nyt körötellyt viikon verran.
Vastatuleen tänään polkiessa tuntui, että hiki valui, mutta pyörä ei liikkunut. Kuntoilun kannalta tämä äitin antama pyörä ajaa kyllä mahtavasti tehtävänsä.
Ulkoilman ollessa noin mahtava ei millään malttaisi tehdä mitään sisällä. Auringonvalo paljastaa kuitenkin armotta kaikki hämähäkin seitit ja leijuilevat kissan karvat. Tänään otin  imurin varresta kiinni ja aloin pikavauhtia siivoamaan. Homman sain hoideltua aamusta, joten ennätin vielä käydä lenkilläkin.

Pääsiäinen on jo parin viikon päästä ja laitoinkin tänään siemenet likoamaan. En aio laittaa perinteistä rairuohoa vaan pistin speltin jyviä, herneen ja auringon kukan siemeniä likoamaan. Idut voi sitten myös halutessaan syödä.
Nautiskellaan upeista ilmoista ja kevään ihmeistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti