Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Joutsenet

Kävin eilen kolmannen kerran tälle keväälle pyöräilemässä. Tuntui todella hyvältä puskea sitä omaa kuntoa taas äärirajoille ja kaikesta roiskuvasta kurasta ja sateesta huolimatta nautin täysillä.
Olin myös kotiin päästyäni totaalisen märkä. Vettä alkoi loppumatkasta satelemaan ihan tosissaan ja mietin kotona olenko todella hikinen vai kastuinko tosi pahasti. Kuuma suihku ja kuraset vaatteet pesuun, teki kyllä totaalisen hyvää keholle ja mielelle.
Tänään katselin aamusta, kun maahan oli sadellut yön aikana kolmisen senttiä lunta. Lisää lunta näytti tupruttelevan edelleen. Iskin lippiksen päähän ja lähdin reippailemaan kävellen.
Käppäillessäni itsekseni sain taas mantrattua itselle hyvää fiilistä. Tulin kotiin ja kotihommien jälkeen aloin kirjoittelemaan, samalla kuulin tutun äänen. Kaksi joutsenta lensi ihan meidän talon yli ja kaarsi tien toisella puolella olevaan pieneen järveen.

Nappasin innoissani takin naulasta ja pistin kumpparit jalkaan. Kahlasin sohjossa rantaan ja joen laskupaikassa oli tuttu näky. Joutsenet olivat palanneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti