Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Helteinen toukokuu

Tuntuu, että tartuin toukokuun ihmeisiin ja lämpöön enemmän kun koskaan. Imin itseeni valoa jokaisesta auringon paisteisesta päivästä pitkin poikin pyörällä polkien.
Sain synttärilahjaksi kasvihuoneen ja olen ihaillut kasvun ihmettä tomaattien, kukkien ja kurkun muodossa. Ihme on ollut se, että olen oikeasti saanut siemenet itämään.

Kävin sunnuntaina elämäni ensimmäistä kertaa naisten kympillä. Ilmottauduin mukaan jo maaliskuussa, kun aloitin urheilun " Täyden 10 nainen projektissa". Tempauduin ryhmäni kanssa niin täysillä fiilikseen, että unohdin napsia kuvia matkalta (maaliin päästyä räpsäytin ainoastaan yhden kuvan). Enpä olisi uskonut pari vuotta takaperin jaksavana vetäistä kymmentä kilometriä kävellen ja tällä kertaa vielä hölkkäsin loppu matkan! Hyvin on kunto kehittynyt!

Koen välistä vieläkin huonoa omaatuntoa, jos repäisen päivästä sitä omaa aikaa. Mietin mielessäni listan tekemättömistä hommista aina vessan hinkkauksesta ikkunoiden pesuun. Keho tarvitsee kuitenkin välistä kuuntelua ja nollausta. Kaunilla ilmalla ei vaan voi olla sisällä siivoilemassa. Minulle liikunta tai kirjan lukeminen kaikessa rauhassa on paras keino siirtää ajatukset  muihin maailmoihin.
Lainasin hetki sitten kirjastoautosta trilogian. Jokaisessa kirjassa on yli seitsämänsataa sivua. Ensimmäisen olen saanut luettua ja toinen kirjoista on puolessa välissä.
Houkutus on jälleen suuri, heittäydynkö 1700-luvulle vai lähdenkö fillaroimaan? Siivoaminen ei tule kuitenkaan tänään kysymykseen. Menen ulos nauttimaan mahtavasta helle päivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti