Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 24. huhtikuuta 2015

Ennätys

Sain tiistaina sukulaisen yökylään, ketä en ollut nähnyt noin kahteen vuoteen. Ihanaa oli pitkästä aikaa nähdä ja vaihtaa rauhassa kuulumisia! Sain myös vierailun päälle kaipuun Kainuun vaaramaisemiin ja lapsuuteni mummolaan.
Eloon heräsi muistojen kesät serkkupoikien kanssa. Vauhtia ei kesälomistani uupunut! Välillä ajeltiin yksityistiellä mopoilla ja välistä kaahattiin pelloilla autolla. Ilmojen ollessa läpimiä, parasta oli kuitenkin  uida kokopäivä järvessä. Hymy nousee välittömästi huulille, kun muistelee miten hauskaa meillä oli! Lupasinkin mennä kyläilemään vastavierailulle marjastus aikaan.
Eilen oli valtava myräkkä täällä Pilpalassa ja sähköt poukkoilivat pari kertaa edes takaisin päälle ja pois. Päivä meni pitkälti kirjaa lukiessa ja päätin olla tekemättä sen kummemmin yhtään mitään.
Tänään aamun valjetessa ilman tuulta ja sadetta, pakkasin nopeasti vaatetta niskaani ja kypärän päähäni. Otin pyörän alleni ja lähdin polkemaan upeassa ilmassa. Sain samalla kipinän kokeilla uutta ennätysmatkaa.


En ollut varannut tarpeeksi juomista matkalle, joten poikkesin pari kertaa kaupassa ostamassa lisää. Buusti oli hyvä ja maisema taittui yllättävän joutuisasti. Viimeisen neljäntoista kilometrin pätkä menikin sitten kituuttaen vastatuuleen. Puuskat olivat pahimmat aukeilla paikoilla.
Puuskien helpottaessa oli tiedossa hemmetinmoista ylämäkeä, kiitos Lopen hiekkaharjujen! Kotiin kuitenkin kitkutin ja pyörä ei vieläkään potkaissut tyhjää! Sain ilman vaihteita tehtyä uuden henkilökohtaisen ennätyksen! Tätä fiilistä ei voi sanoin kuvailla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti