Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 22. maaliskuuta 2016

Kevät juoksua

Pääsiäistä kohti kovaa vauhtia pyristellään ja virvon varvon viikonloppukin on jo takana päin. Pääsiäishörhelöitä on maltillisesti lisätty kotiin ja päätin tänä vuonna pitää koristeet minimissään. Ei siis tänäkään vuonna mitään tipu verhoja. Ihan vaan pari narsissia ja raeruohon sijasta laitoin  herneen versoja itämään. Kuningas idea oli mielestäni pistää ruohon sijasta jotain syötävää itämään. Ensimmäinen idätys mätäni pystyyn. Yritys kaksi on nyt ikkunalaudalle siiretty ja pari vaivaista versoa puskee tietänsä mullan läpi, päätin ettei yritystä kolme kuitenkaan tule. Tällä siis mennään.

Valo on lisääntynyt mukavasi ja lähdin tänään päivittäiselle happi hyppelylle. Laitoinkin aamusta lenkkarin narut vähän tiukemmalle ja vähän tukevammat urheilu rintsikat päälle. Tyttöjen olessa kunnolla aisoissa, päätin kokeilla pari askelta juoksua. Kyllä, luit oikein juoksua. Kaikki minut tuntevat tietävät, että yleensä minä ja juoksu emme mahdu samaan lauseeseen. Kevät hulluus on siis iskenyt ja kävin ihan oikealla lenkillä. Hölkytttelin mennä eteenpäin vaahto suunpielessä, vähän niin kuin bulldogilla. En juossut yhtä jaksoisesti, mutta juoksin aina niin pitkään kun pystyin pyörtymättä. Olin kotona positiivisesti yllättynyt, miten olin ylittänyt itseni.

Fiilis oli tosi energinen suihkun jälkeen. Väsäsin palkinnoksi pirtelöä missä oli mustikkaa, mansikkaa, banaania, chian siemeniä, pikkasen vaniljajäätelöä ja maitoa. Pirtelö oli herkullista ja maistui myös tyttärellenikin. Hän kysyin lasin ollessa tyhjä mitä laitoin pirtelöön ja luettelin aineosat. Vastaus tuli välittömästi: " Mä en kyllä tykkää mustikasta ja mikä tää siian siemen oikein on, yök. " Epäilen suuresti tyttäreni olevan "allerginen" kaikelle terveelliselle.

Hauskaa pääsiäisen odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti