Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Uusi vuosi ja uusi harrastus

Yli puolet on hurahtanut tammikuusta ja kaikenlaista on tullut puuhailtua. Ulkoilu on jatkunut entiseen malliin ja paljon olen touhunnut myös tyttäreni kanssa.

Tämän viikon alku on mennyt hammaslääkäreissä, sillä tytär pääsi oikomishoitoon. Maanantaina ajelin aamu yhdeksäksi Lopen hammashoitolaan ja ihmettelimme puolituntia, kun kutsua ei kuulunut.
Puhelimessani oli ollut akku ihan finaalissa ja olin jättänyt sen autoon lataukseen. Kun aikaa oli kulunut jo yli puoli tuntia aloin hikeentyä ja lähdin tarkistamaan tilannetta puhelimesta. Onneksi en ollut alkanut kehkoamaan kenellekkään hoitolassa sillä olin ihan itse mokannut. Hoito oli vasta klo 14:00 eikä klo 9:00.
Vein tyttären pikaisesti koululle ja hain hänet koulupäivän jälkeen oikeaan aikaan hoitoon.
Suuhygienisti otti muotit ylhäältä ja alhaalta sekä laittoi kumit takahampaisiin. Illasta hampaat kipeytyivät, mutta ruokailu onnistui vielä silti.
Eilen tiistaina oli vuorossa varsinaisten rautojen asennus Riihimäessä. Tällä kertaa oltiin matkalla oikeaan kellon aikaan. Tunnin askartelun jälkeen, kojeet olivat paikallaan. Bonus palveluna asennuksen jälkeen hammaslääkäri irroitti ylhäältä kaksi irtoamassa olevaa maitohammasta.
Lähdimme kotiin päin tyttären suu kaksi hammasta kevyempänä, ylhäällä ammoitti kahden hampaan aukko,alhaalla oikomiskojeet ja  verkkatakilla syljen mukana valunutta verta. Menimme suoraan kotiin vaihtamaan takkia.
Olen mielettömän ylpeä miten sinnikkään tytön olen kasvattanut. Hän vaihtoi pikaisesti verkkatakin kotona ja oli valmis lähtemään kouluun. Hän ei suostunut ottamaan särkylääkettä vaan sanoi pärjäävänsä ilman.
Koulun jälkeen huikkasi heti ovelta olevansa  hirveän nälkäinen. Koko alarivistö oli jomottanut niin kipeänä, ettei hän ollut saanut syötyä murustakaan alas koulun ruokalassa. Kysyin mainitsiko kukaan raudoista hänelle? Hän vastasi että eräs poika oli sanonut rautojen olevan tosi mageet.
Olin keittänyt valmiiksi pastaa, missä oli hänen punaista lempi pestoaan, tomaatteja ja rukolaa. Pastat hän sai hitaasti pureskeltua, mutta rukolat tippuivat kyydistä. Illasta valmistin banaani smoothieta lisukkeineen sekä puuroa. Illasta annoin ennen nukkumaan menoa särkylääkkeen ja aamulla jatkui velli linja. Toivotaan, että purenta nopeasti parantuu.
Olin itse melkoisen nuutunut, kun eilen tulimme kotiin, mutta pakotin itseni ulos. Lähdin kävelemään ja metsätielle päästyä tunsin latautuvani uudella energialla. Omaksi ihmetykseni olin kävellyt melkein kymmen kilometrin lenkin, vaikka ajattelin etten jaksa metriäkään.

Laitoin kaverille viestiä päivällä illan venytyksistä ja sainkin vähän ennen kello kuutta soiton häneltä ja ehdotuksen. Sain kymmenen minuuttia aikaa varustautua.
Lähdimme kokeilemaan ensimmäistä kertaa lähellä sijaitsevaa bootcampia. Ihastuin paikkaan välittömästi. Pieni porukka naisia, ähkimässä lihaskuntotreeneissä keskellä korkeita honkia.
Jäin koukkuun välittömästi! Rakastan ulkona touhuilua ja olen kaivannut kunnon lihaskunto treenia. Mietin siinä alustan päällä vatsalihaksia tehdessäni ja katsellessani taivaalle, voiko parempaa treenaus paikkaa olla? Ympäröivästä luonnosta sai voimaa ja raitista ilmaa kaupan päälle. Treenin vetäjä Anu, on sama henkilö ketä pitää kehonhuolto jumppaa Pilpalan koululla tiistaisin klo 19:30-20:30. Kertamaksu molempiin on 5eur. Bootcampissa ensimmäinen kokeilu oli ilmainen. Lisätietoja löytyy facebooksta ryhmästä Pirteeks ja netistä http://pirteeks.fi/
Löysin yllättäen uuden harrastuksen ja mikä parasta paikka sijaitsee niin lähellä kotiani, että lumien sulattua pääsen ajamaan treeneihin fillarilla. Tänään lihakset kiljuvat kun koliikkinen vauva, mutta olen silti uutta puhtia pullollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti