Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 13. tammikuuta 2015

Kirja

Olin eilen palauttamassa kirjojani kirjastoautoon ja värjöttelin ulkona puolisen tuntia. Kirjastoauto ei koskaan tullut. Kävin aikaisemmin lainaamassa kasan erilaisia kirjoja. Osa kirjoista oli ravitsemukseen liittyviä ja pari Paolo Coelhon kirjaa.(Alkemisti, yksi lempi kirjoistani!Suosittelen!)

Coelhon kirjat olin lukenut aiemminkin, mutta halusin lukea ne uudestaan. Toinen kirja oli nimeltään Portobellon noita ja toinen Brida. Portobellon noitaa aloin lukemaan ja pääsin puoleen väliin ja en saanut siitä mitään uutta inspiraatiota. Ajattelin palauttaa kirjat pois.
Koska en saanut kirjoja palautettua, aloin sitten eilen lukemaan Bridaa. Uppouduin siihen täysillä mukaan ja muistin siitä jotain kohtauksia. Huomasin, että mieleeni olivat jääneet esimerkiksi yrttien parantavat vaikutukset.
Mistä tietää, mikä yrtti käy mihinkin vaivaan? Yrtin muodosta. Intuitiivisesti olin aiemmin syönyt erilaisia pähkinöitä, ennen kuin selvisi, että päässäni on kasvain. Ohessa on Saksan pähkinän kuva.

Terveystieto pähkinästä: Saksanpähkinä on ainoa pähkinä, joka sisältää runsaasti kasviperäisiä omega-3-rasvahappoja. Saksanpähkinät sisältävät myös runsaasti E-vitamiinia, mineraaleja sekä antioksidantteja, jotka suojaavat syövältä ja vahvistavat immuunijärjestelmää. Saksanpähkinöiden säännöllinen käyttö ruokavaliossa alentaa huonoa LDL- kolesterolia, lisää verisuonten joustavuutta ja vähentää veritulpan riskiä.
Uskon, että kirjan oli tässä elämäntilanteessa tarkoitus muistuttaa minua lahjasta. Jokaisella ihmisella on joku lahja ja hänen tulee se itse löytää. Matkalla on merkkejä ja kohtaamisia, mitkä vievät oikeaan suuntaan. Anna sydämelle mahdollisuus viitoittaa oikea suunta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti