Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Pyjamabileet


Meillä oli eilen pyjamabileet. Ei siis minulla, vaan tyttärelläni. Hän pyysi yökylään neljä ystäväänsä. Tytöt tulivat eilen puolenpäivän jälkeen ja alkuun leikkivät ulkona. Paistoin grillimajassa kasan muurinpohjalettuja. Herkuttelimme lettusten kera maailman maistuvimman mansikka hillon. Yksi ystävistä toi äitinsä tekemää hilloa mukanaan.

Tyttöjen iltaan mahtui myös illallinen. Toiveena oli spagetti ja jauhelihakastike. Kokki hoiti tilauksen perille ja lisäsi siihen tietysti reilusti salaattia. Seuraavaksi oli vuorossa manikyyri ja kynsien lakkaus.
Illan huipennukseksi oli vuorossa leffa ja herkkuja.
Pehmolelu sota oli täysillä illasta käynnissä, kun komensin nukkumaan. Hieman oli siinä vaiheessa  hakusessa, kuka nukkuu kenen kanssa. Sänkyinä toimivat tyttären huoneen vieressä oleva vierashuone ja huoneessa oleva vuodesohva. Hyvin he kuitenkin itse sopivat ketä menee kenenkin viereen.

Aamusta kokkailin aamupalaa ja sen jälkeen sulattelu tapahtui kellarissa. Kuulosti siltä, että sielä olisi tömistellyt norsulauma, eikä kasa pieniä tyttöjä. Tyttäreni näytti tangolla liikkeitä ja stepperi oli myös kovassa käytössä. Nyt huoneet on siivottu ja tytöt lähtivät ulos.
Kokki ja siivooja ottavat loppupäivän vapaata, hieman väsyttää viikonlopun urakointi. Tyttären hymyleviä kasvoja katsellessa, väsymys kuitenkin katoaa ja huomaan, että urakointi ei mennyt hukkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti