Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi vuosi 2015

Miten on vuoden ensimmäinen päivä mennyt? Tulimme tyttären kanssa eilen iltapäivästä kotiin ja otimme ihan rennosti koko uuden vuoden aaton.
Yritin käydä ostamassa raketteja, mutta olivat Karkkilassa jo siihen aikaan loppuun myytyjä. Jotain pientä pärskettä saimme ja ne antoivat sen uuden vuoden aaton tunteen. Laitoimme grillimajaan tulen illasta palamaan, mutta tinat jäivät valamatta.
Mietimme illalla yhdessä mikä oli parasta vuodessa 2014 ja saimme pitkän listan asioita, mistä voimme olla kiitollisia.

Aamu alkoi normaali kuviolla ja aamupalan jälkeen lähdin saattamaan tytärtäni kaverille. Hän olisi tietysti halunnut, että leikin hovi kuskia, mutta en antanut periksi. Prinsessa sai panna veden kestävät kengät pieniin jalkoihinsa ja lähteä tarpomaan kanssani.
Olen huomannut, että näin talvisin tuo ulkoilu on kahdeksan vuotiaalle ihan mahdottoman vastenmielistä. Tietysti silloin jos on kaveri ja voi mennä laskemaan mäkeä tai rakentaa lumiukkoa on helppo houkutella ulos. Muuten ei. Pari tuntia tulisi kuitenkin happi hypellä ulkona ihan joka päivä.

Tuliko tehtyä uuden vuoden lupauksia? Lupasin itselleni jatkaa samalla linjalla, kuin viime vuonna. Urheilusta on tullut suuri mielihyvän lähde päiviini ja tulen jatkamaan sitä keväällä. Ravinto on myös muuttunut pienin askelin terveellisemmäksi ja tulen jatkamaan näiden askelien ottoa.  Tulen myös tänä vuonna pitämään yhteyttä rakkaimpiini ja jatkan sydämeni kuuntelua suunnan valinnassa.

Vuoden ensimmäiselle päivälle kiitän myöskin sinua, joka olet lukenut ajatuksiani vuoden 2014! Toivottavasti saan ammennettua inspiraatiota ja hyvää fiilistä sinulle jatkossakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti