Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 29. toukokuuta 2015

Magneettikuvaus IIII

Kävin eilen Hämeenlinnassa magneettikuvauksissa. Sain tällä kertaa kaveriksi tyttäreni. Lähdimme aamupäivästä ajelemaan kohti Hämeenlinnaa. Jännitin edelleen moottoritiellä ajamista, mutta onneksi keli oli tällä kertaa suurenmoisen aurinkoinen. Pakkasimme tyttären kanssa hänelle touhukassin mukaan, missä oli mukana värityskirja, Harry Potter, penaali ja kännykkä. Kuvaus kestää aina vähintään 35min ja lapsi pitkästyy herkästi odotteluun.

Pääsimme hyvissä ajoin perille, kävin ilmoittautumassa ja pääsin myöskin aikataulussa kuvauksiin. Vaihdoin pukuhuoneessa tuttuun tapaan sairaalavaatteet päälle ja ihmettelin olivatko huosut märät? Tunsin outoa viileyttä niissä. Kiiruhdin kuitenkin housuissa kuvaukseen.
Kuvauksessa kuuluivat suojaimista huolimatta normaali jyräykset ja pärinät. Suoneen sain myös tälläkin kertaa varjoainetta. Mielessä ennätti kuvitella läpi kaikkia rauhoittavia mielikuvaharjoituksia. Ikuisuudelta tuntuvan ajanpäästä pääsin pois putkesta ja pöydältä pois hypätessä huomasin valtavan reijän housujen haaroissa.
Kävin pukuhuoneessa vaihtamassa omat vaatteet takaisin ja palautin sairaalavaatteet hoitajalle. Pilkettä silmäkulmassa totesin housuissa tuuletuksen pelaavaan ja näytin housujen valtavaa haarareikää. Hoitaja päättikin sitten hymyillen kierättää housut suoraan roskiin. Mielessäni mietin vielä, että sairaanhoitopiirin leikkaukset olivat nyt iskeneet kunnolla tämän osaston housuihin..
Tytär istui tyytyväisenä aulassa ja hän oli väritellyt kirjaansa. Suuntasimme auton nokan Hämeenlinnasta Riihimäelle. Päätimme lähteä ostoksille ja syömään. Kävimme parissa ostoskeskuksessa ja herkuttelemassa. En olisi ikinä osannut itsekseni ajelle Riihimäessä, mutta navigaattorin ansiosta pääsimme kohteisiin loistavasti perille.
Iltapäivästä olimme kotona ja olin aivan naatti. Päätä särki päivällä jo vähän ja iltaa kohti särky sen kuin yltyi. Harkitsin särkylääkkeen ottamista, mutta päätin kuitekin kokeilla muita keinoja.Lepäily ja nesteytys auttoi. Kirjoittamaan sillä fiiliksellä en kyllä pystynyt.
Vointi on muuten ollut viimeisen kuukauden hyvä ja odotukset ovat korkealla. Ensi viikolla on sitten lääkäri, missä kuulen kuvausten tulokset. Henkisesti tulosten odottelu on kyllä aina raskasta.
Peukut pystyyn hyvien tulosten puolesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti